Imbir ma właściwości wzmacniające organizm, a przy okazji regulujące naturalny metabolizm. Cytryna - wiadomo - to źródło witaminy C. Co się zaś tyczy miodu - sami wiecie - słodki dodatek, który odmieni smak wszystkiego. Nie dodajemy go do napojów o temperaturze wyższej niż 40 C, bo traci wtedy swoje właściwości lecznicze. Ten pyszny imbirowy napój przede wszystkim wzmacnia nasz organizm, przy tym wspomaga naturalną przemianę materii (czyli wspomaga odchudzanie), a do tego świetnie smakuje i orzeźwia! Najlepiej pić go rano na czczo. Przepis znalazłam tu.
********************************************************************************
English: Honey-ginger strenghten drink
Ginger strenghtens our body and also regulates the natural metabolism. Lemon - as you know - is a source of vitamin C. As for the honey it is always a sweet add-on that will improve the taste of everything. Do not add it to drinks at a temperature higher than 40 ° C, because then it loses its healing properties. This delicious ginger drink mainly strengthens the body, at the same time supports the natural metabolism so it also supports weight loss),moreover it tastes great and refreshing! Best to drink it in the morning on an empty stomach.
Co potrzebujesz na 2 szklanki?
1 płaska łyżeczka świeżego imbiru, starty na grubej tarce
sok z 1/2 cytryny + plasterki do ozdoby
miód do smaku
400 ml ciepłej, przegotowanej woda
Co teraz?
1. Imbir i sok z cytryny zalewasz ciepłą (nie wrzącą) wodą.
2. Pozostawiasz na chwilę do zaparzenia.
3. Słodzisz miodem i wypijasz z całą, pływającą zawartością.
What do you need for 2 cups?
1 flat teaspoon of fresh ginger, grated on a coarse grater
juice of 1/2 lemon + slices for garnishing
honey to taste
400 ml warm, boiled water
Now what?
1.Pour warm (not boiling) water over ginger and lemon juice.
2. Leave it to infuse for a while.
3. Add honey and drink with the whole, floating content.
********************************************************************************
English: Honey-ginger strenghten drink
Ginger strenghtens our body and also regulates the natural metabolism. Lemon - as you know - is a source of vitamin C. As for the honey it is always a sweet add-on that will improve the taste of everything. Do not add it to drinks at a temperature higher than 40 ° C, because then it loses its healing properties. This delicious ginger drink mainly strengthens the body, at the same time supports the natural metabolism so it also supports weight loss),moreover it tastes great and refreshing! Best to drink it in the morning on an empty stomach.
Co potrzebujesz na 2 szklanki?
1 płaska łyżeczka świeżego imbiru, starty na grubej tarce
sok z 1/2 cytryny + plasterki do ozdoby
miód do smaku
400 ml ciepłej, przegotowanej woda
Co teraz?
1. Imbir i sok z cytryny zalewasz ciepłą (nie wrzącą) wodą.
2. Pozostawiasz na chwilę do zaparzenia.
3. Słodzisz miodem i wypijasz z całą, pływającą zawartością.
What do you need for 2 cups?
1 flat teaspoon of fresh ginger, grated on a coarse grater
juice of 1/2 lemon + slices for garnishing
honey to taste
400 ml warm, boiled water
Now what?
1.Pour warm (not boiling) water over ginger and lemon juice.
2. Leave it to infuse for a while.
3. Add honey and drink with the whole, floating content.
No comments:
Post a Comment