Jak już mąż coś wymyśli to zawsze wychodzi poezja : ) Jak widać :)
Muszle makaronowe w prostym, aksamitnym pesto przyrządzonym z fety, świeżej pietruszki i oliwy. Do tego zielone szparagi smażone na dobrej oliwie. Czego chcieć więcej? Zaledwie 15 minut pracy a tyle radości z jedzenia :)
***
Pasta with feta and parsley pesto
When my husband mulls over a new recipe there is always a poetry that comes out of it. :) As you can see :)
Pasta shells in a simple, velvety pesto prepared with feta, fresh parsley and olive oil. We also added a few green asparagus fried in good olive oil. What do you want more? Just 15 minutes of work and so much fun! :)
Pasta shells in a simple, velvety pesto prepared with feta, fresh parsley and olive oil. We also added a few green asparagus fried in good olive oil. What do you want more? Just 15 minutes of work and so much fun! :)
Muszle makaranowe i pesto z fety i zielonej pietruszki
Czas przygotowania: 15 minut
Czego potrzebujesz na 2 porcje?
makaron muszle lub inny dowolny
170 g sera feta (3/4 opakowania)
pęczek świeżej pietruszki
ok. 3 łyżek oliwy
8 zielonych szparagów, odkroić twarde końcówki i pokroić je na kawałki
oliwa do smażenia
Co teraz?
1. Makaron ugotować al dente.
2. W międzyczasie podsmażyć szparagi na oliwie - ok. 3-4 minuty.
3. Fetę, pietruszkę i oliwę zmiksować na gładką masę.
4. Wymieszać makaron z naszym pesto, dodać szparagi i podawać :)
5. Ewentualnie można doprawić gałkę muszkatołową.
Pasta with feta and parsley pesto
Preparation time: 15 minutes
What do you need for 2 servings?
Preparation time: 15 minutes
What do you need for 2 servings?
any pasta
170 g feta cheese (3/4 pack)
a bunch of fresh parsley
about 3 tablespoons of olive oil
8 green asparagus, cut off hard ends and cut the ends into pieces
olive oil for frying
What now?
1. Cook the pasta al dente.
2. In the meantime, fry the asparagus in olive oil - about 3-4 minutes.
3. Blend feta, parsley and olive oil to a smooth paste.
4 Mix the pasta with our pesto, add the asparagus and serve :)
5 You can also spring with the nutmeg.
170 g feta cheese (3/4 pack)
a bunch of fresh parsley
about 3 tablespoons of olive oil
8 green asparagus, cut off hard ends and cut the ends into pieces
olive oil for frying
What now?
1. Cook the pasta al dente.
2. In the meantime, fry the asparagus in olive oil - about 3-4 minutes.
3. Blend feta, parsley and olive oil to a smooth paste.
4 Mix the pasta with our pesto, add the asparagus and serve :)
5 You can also spring with the nutmeg.
Mega. Zrobię, akurat wala mi sie po lodówce pietruszka.
ReplyDeleteI love your pictures and recipes, they are mouth watering. Would love for you to share them with us at foodieportal.com. Over at foodieportal.com we are not photography expert snobs, we are just foodies, so pretty much all your pictures will get accepted.
ReplyDeleteświetne połączenie jakiego do tej pory nie znałam - muszę koniecznie spróbować
ReplyDelete